آموزش مهندسی نرم افزار براساس کتاب مرجع پرسمن تهیه شده است که شامل هشت فصل اول این کتاب است. بنابراین، یک آموزش مقدماتی محسوب می شود. در این آموزش اکثر مطالب ۸ فصل اول بررسی شده است. این آموزش نکته محور و کنکوری نیست ولی با توجه به پوشش خوب این ۸ فصل، داوطلب کنکور هم می تواند قبل از تست زنی از آن استفاده کند.
متاسفانه در کنار اهمیت آشنایی با روش های اصولی ارائه علمی، به این موضوع در دانشگاه های کشور به میزان کافی پرداخت نمی شود و دانش محدود دانشجویان در این موضوع نیز نه در طی یک فرایند آموزشی مدون، که بر مبنای سعی و خطا به دست می آید. این موضوع باعث می شود که در موارد متعددی، نتایج علمی به دست آمده توسط دانشجویان و پژوهشگران، در حاشیه و در سایه یک ارائه ضعیف مانده و دیده نشوند. فرادرس «اسلوب و شیوه ارائه علمی»، دقیقا بر همین موضوع تمرکز دارد. این فرادرس می خواهد مباحث پایه و اساسی مرتبط با ارائه علمی را به ساده ترین حالت ممکن بررسی نماید و نکاتی را مطرح نماید که رعایت آن ها، اثر بسیار زیادی بر روی کیفیت ارائه آثار علمی خواهد داشت.
دانشجویان عزیز، با محیط Visual Studio و Net.، قسمت های مختلف آن، دستورات، کلاس ها و … آشنا می شوند. سرفصل هایی که در این آموزش به آن پرداخته می شود در قسمت توضیحات، آمده است. معرفی و آشنایی با زبان برنامه نویسی C# و آموزش توسط یکی از بهترین مدرسین متخصص در این زمینه از نکات قوت این آموزش به شمار می رود.
سیستم عامل یا سامانه عامل (Operating System) بدون شک مهمترین نرم افزار در کامپیوتر است. سیستم عامل اولین نرم افزاری است که پس از روشن کردن کامپیوتر مشاهده می شود، و همچنین آخرین نرم افزاری خواهد بود که قبل از خاموش کردن کامپیوتر مشاهده می شود. سیستم عامل نرم افزاری است که مدیریت برنامه ها را به عهده گرفته و با کنترل، مدیریت و سازماندهی منابع سخت افزاری امکان استفاده بهینه و هدفمند آن ها را فراهم کرده و بستری را برای اجرای نرم افزارهای کاربردی فراهم می کند.
امروزه دیگر به جای اینکه یک کامپیوتر بزرگ کلیه کارهای محاسباتی را انجام دهد، تعداد زیادی کامپیوتر کوچک که به هم متصل هستند، این کار را انجام می دهند. به این سیستم ها شبکه های کامپیوتری گفته می شود. شبکه های کامپیوتری به خاطر کاربرد بسیار زیاد شبکه ها در محیط های کاری از دروس مهم و کاربردی رشته مهندسی برق و کامپیوتر به شمار می رود. هدف این فرادرس فراگیری مباحث تخصصی در حوزه شبکه برای دانشجویان رشته برق و مخابرات است. در ضمن این درس مقدمه ورود به دروش پیشرفته تر در ارشد مخابرات در زمینه شبکه های مخابرات بی سیم محسوب می شود.